Monday, 31 October 2011

my self

Ieyra Shakira
nmpk x gmbr kat ats? mestilah nmpkkan. kat sini aq asyik cite psl hal lain je kan.. skrg nie, aq akn cite kan psl diri aq. ok. nama aq sebenar nurul syakira. umur aq 16. tarikh lahir aq 15-06-1995 aq dah cite nme aq,umur n birthday aq *dah taw birthday aq, jgn lpe bgi hadiah* ok. skrg aq nak cite kat korank dri aq kecil smpi lah aq dah form 4 nie. mse aq baby, mak aq ckp aq nie gemuk gile. smpi leher aq yg kat dpn, x nmpk. hahahah... kalo g jln pon, ayah aq je yg dukung. mse nak minum susu plk, bpk aq ckp yg aq ske tendang2.. time minum susu je, kaki nie mula lah nak tendang. hahahaha... *susu ibu* mse umur aq dah 1 thun, aq nie dah mula kuat jln. asyik nak brjln je. bile aq dah msuk tadika, badan aq dah mula kurus dah. aq pon x taw nape.#memang lah x taw. mse 2 tadika lgi# sblm aq msuk tadika, mak aq tnye aq, "adik nak skola x?" pas 2, aq jwblah "nak" mak aq ckp "ok. tapi jgn nangis taw" hahahaha.... smpi skrg aq igt agy. mse skola rendah plk, mule2 2, bestlah kan... lama2, mcm dah biase je.. mse darjah 6, UPSR plk. aq x igt lah kptsn aq. tapi,memuaskan. amin. mse skola menengah plk, aq dah lbih knl khidupn.. cinta monyet, hal kawan, hal family, hal skolah. yg aq x prcaya, thun aq SPM!!! oh no! thun dpn jgk aq senior.. huhuhu.. aq hrp cite2 aq, akn trcapai. amin.

No comments:

Post a Comment