Saturday, 12 November 2011

bodoh punye jqntqn

weyhh , q0e dnga cnieypp bex2 erk ! q0e ingat aque KEBULUR kewpp at pkwee q0ee uwp ? x LANGS0NG arghh weyhh , aquee darhh pkwe uad perkk aque nux rmpaz b0y  0wang ? ? aquee derhh 0takk , leypp 4kirr ! al00o yerkk 0wnn jgann arghh nux buad cherr at pkwe aque , . pkwe q0e uwpp yunx KEBULUR at aque , . q0ee ckapp at pkwe q0e uwp jgann arghh nux mcgx2 nan awex 0wang , . gnae 0takk larhh weyh , jgann gnae lut0t !  q0e ta0 ark aque syangs at pkwe aque uwp , aquee fuckk CURANG !  jntan mnae yunxx birah , gtaii nan aquee uwpp tl0ngg arghh paham weyhh ! aque darhh b'pnyer , . al0o ctakat membe uwpp leyh arghh , . jgann larhh 0verr cnad ! cmpayy awex 0wang nux kebas ! !  al0o pkwe aque mntax break nan aque , .  ~K0WANG YUNX AQUE CRIK CMPAII LBANG CACING~ darhh pnday mcg nan awex 0wang , paz uwpp mntaxx c0uple , x cegan kewp weyp ? cermin dry uwp dl0o , . q0e al0rh darhh aderh awex , uadx2 larhh aderhh awex , x yahh nux uadx2 CINGLE ! ! al0 darh bd0e , bd0e darhh ! !  benggap t0ll ~ aquee ctiee q0ee auw arkk ! weyhh jntan , axcall q0e KEBULUR at aque ? q0ee un darhh aderhh awex , jgae arhh awex q0e uwp , nuxx rmpazx2 awex 0wang uwp axcal ?  haishh , . aquee nuxx b0y ne yunxx aderhh num aque uwpp , tl0ng argh jgann nux mcgx2 nan aque , . kecuali ~ PKWE AQUE~ nuxx tnye - mnanyer , at ~FB~ x pyahh nux mcgx2 at num aque , . cnangg cherr , cpae yunx aderhh num aque uwp ( K0WANG BUANG JEWP LARH ) cnang cherr ! !  q0ee el0x gieypp mamp0z jewpp !  aquee x hdapp argh pkwe q0e uwpp larhh BTINE weyhh ! ! x KEBULUR LANGS0NG , PAHAM ? ? ~kayril azmi~ tl0ng arghh phamm p'racaan bby , bby x curang 0wnn nan bie , . ctie keypp ! !  bby chyunx , chinte at bie c0wang jewp ~ n0 b0y except bie ! !   bby x ma0o breakk agieyp nan bie ! !  bby mryu at bie ~ ~ 










MAAF

 maaf... lupakan aku..

aku mungkin pernah mencintaimu,,
aku pun mungkin pernah kau miliki..
tapi itu belum cukup bagiku untuk menerimamu kembali dihatiku..
masih banyak hal yang harus kita jalani didunia ini..

MAAF BILA KU MENYAKITIMU. . .

tapi mengertilah untuk sekali ini..
lupakan lah aku seperti aku melupakan mu..
meski ku akui masih ada lagi bayanganmu dalam jiwaku..
setidaknya buat lah aku menyedari ketulusan dirimu..

cubalah buka matamu dan lihatlah di sana..
mata yang menatapmu. . .
bukan kah lebih baik kau berikan cintamu padanya..
sudah lah..usah kau harap kan aku lagi..
bila takdir menyatukan kita..
maka biarlah nanti takdir datang sendiri..

BUKAN SEKARANG . . . BUKAN DISINI..

biarkan ia datang.. SENDIRI..
mengertilah dan terima maknanya..

CINTA TAK HARUS MEMILIKI..
MESKI IA TULUS DAN SUCI..

tok lelaki

" Saya suka tengok jari awek saya... Cantik betul... Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah... Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...


Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak.... Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever



Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase dia jumpa dengan Kekasih dia Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...




Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama.. Dia tanya apa ubatnya? Saya pun bagi dia Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya...




Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saya susah ati bla bla bla bla" katanya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu apa pun... Berdosanye saya....









Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumpa dia giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya... Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...






menangis bukan aku memerlukan kamu

aq mnangis,bukan krn aq memerlukanmu,bkn ku mhu kau kmbli kpdku ttpi krn aq akhirnya menyedari aq t'pkse bljar untuk mlpaskan q0o prgi.

aq akhirnya dpt menerima perpisahan kita dan benar2 percaya bahawa aq bley id0p tnpa mu.aq akhirnya dpt menerima tragedi cinta kita.kemudian q0o t'senyum pdaku dan merosakkan segala-galanya.aq tewas dan skli lagi aq jatuh cinta padamu!!

soal hati tiada undang-undang.apatah lagi paksaan.

tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada kasih yang lebih ngeri daripada putus cinta.
cinta sejati ialah apabila kita masih mampu tersenyum, sambil mendoakan kebahagiaan untuknya walaupun jika terpaksa melepaskannya pergi.

orang yang putus cinta sering kali berakhir denagan air mata.


                                       

Friday, 11 November 2011

qpq sqlqhku wqhqi sqhqbqt ?????

HIDUP KU TAK SAMA DENGAN ORANG LAIN YANG HIDUP BERFOYA-FOYA DI DUNIA YANG SEMENTARA INI,HIDUP AKU PENUH DENGAN CABARAN DAN DUGAAN YANG DATANG MENIMPA,SEHARI DEMI SEHARI,ADA SAJA MASALAH YANG AKAN AKU SELESAI KAN DENGAN  TENANG,TPI BUKAN SENANG MASALAH AKU UNTUK HILANG KAWAN YANG DAH LAMA AKU KENAL,NAMA AKU ieyra syakira,UMUR AKU 16 TAHUN,HIDUP AKU PENUH DENGAN KEPERITAN YANG DAH LAMA AKU PENDAM..AKU MENCARI TEMAN YANG BOLEH BERCERITA DENGAN KU,HIDUP KU TENANG SEKEJAP APABILA AKU MENDAPAT KAWAN YANG BOLEH KONGSI CERITA DENGAN NYA..HARI2 AKU TELEFON DYE BERTANYA KHABAR,AKU MEMANG SUKA BERBUAL DAN BERTANYA KEPADA SAHABAT2 YANG RAPAT DENGAN AKU,TAPI SUATU MALAM,ADA SEORANG SAHABAT AKU YG MENGATAKAN AKU TELEFON DIA DAN MARAH DIA,AKU TANYA DIA AKU MARAH APA DKT DIA..TPI DIA JAWAB PIKIR LA SENDIRI APA YANG AKU DAH MARAH KT DIA..AKU MINTA MAAF DKT DIA,DIA KATA TAK NAK MAAF KN AKU,AKU BERCAKAP DENGAN NYA  NABI PUN BOLEH  MAAF KN UMATNYA..DIA KATA DIA X SAMA MCM TU,AKU CAKAP TAK PE LA..AKU DA MINTA MAAF TAPI DIA YANG TAK MAAF KN AKU...KERJA AKU DA SELESAI..PADA ESOK HARI NYA,AKU TELEFON DIA TAPI DIA X ANGKAT,AKU CAKAP KAT DIA TAK PAYAH NAK MERAJOK LAA..DIA TANYA AKU TAK TELEFON PEREMPUAN LAEN KE..AKU CAKAP laki YANG ADE DALAM TELEFON NIE 4 ORANG JE,DIA TROS LETAK TELEFON..AKU TAK FAHAM KENAPA DIA LETAK TELEFON,AKU CUBA TELEFON LAGI,DIA JAWAB PANGGILAN TELEFON AKU,AKU TANYA KENAPA LETAK,DIA KATA TAK ADE APE LA..AKU HANYA BERCAKAP OK JE...PADA MALAM ESOK NYA DIA BERCAKAP DENGAN AKU YANG DIA TAK NAK DAH AKU TELEFON DIA...AKU PON JADI SERBA SALAH SEBAB AKU TAK BUAT SALAH APE PON TIBE-TIBE JE TAK NAK AKU CONTACT DIA..AKU CAKAP KAT DIA,KALAU DAH TAK NAK BERKAWAN LAGI TAK PE LA...KALAU MEMAKSE LAEN PULAK JADINYA,REDHA JE LA APE YANG NK BERLAKU,AKU MINTA MAAF KAT DIA LAU ADE BUAT SALAH SILAP,TAPI DIA KATA TAK DE SALAH PE PON....AKU CAKAP KAT DIA AKU SAYANG SEMUA KAWAN2 AKU YG ADE,LAU PON YANG HIDUP NGAN YG MATI..AKU CUMA NAK TAU JE APE SALAH AKU SEBENAR NYA...KALAU AKU ADE BUAT SALAH APE2 KAT KORANG TOLANG LA TEGUR AKU N MAAF KAN AKU.....LAU AKU DE WAT SILAP TEGUR2 LAH AKU EA....SEKIAN TERIMA KASIH.....I GIVE YOU ALL OF MY H3ARTS TO YOU,DON'T MAKE MY H3ARTS BROKEN,TAKE CARE MY HEART'S PLEASE....DON'T MAKE ME SAD TO YOU PLEASE..I LOVE YOU FRIEND'S....

sqyqng die !!!

erm ..cdeyh nye aku .....aku syg dye k0wt !!!npe dye tegamak wat aku cm neyh ..dulu time c0up dye ckp dye xdek gurlz len ..dye ckp dye syg sgt2 at aku .. dye tipu aku l0rhh !!!! skit nye aty aku !!! npe dye wat aku cm neyh ???ap lagi y dye nak ??ap ag xck0p ???aku tau laa aku neyh d0k jauh nan dye ...dye ingt aku neyh tungg0l er perh ??dye ngat aku neyh xdek perasaan ,,aty ??ergh!!!! npe laa jd cm neyh ...dulu da pena kant0i dye pel0k nan gurlz len ..aku tny dye .."sape y b pl0k ary uh"...then dye ckp"uh adk angkat b dye bru paz clash nan balak dye then dye pl0k b"....ermm ..aku xkesa ,,aku phm perasaan 0wg bler clash nan balak dye ....aku xmara un dye ..paz drpd kes uh ..tetibe dye bruba ..dye da jarang spent time nan aku ..bler aku text dye ..dye ckp dye nga study ..it's 0keyh ..aku phm c0z tah0n neyh dye pmr ..then..aku text ag ..dye ckp ..kejap ag b text nga mkn ..nver mind laa aku tau dye lapa ..aku tngu sampai tetidoo ..xpe laa ..aku xkesa ..aku still phm dye ..then dye ckp syg nt b text b nak g tuisyenb alek ptg ..nt b text keyh ...nver mind aku phm lg ..then ..bler aku text adk dye ..juz tny khabar ..tetibe adk dye ckp ..kakak nak tau x td sara nmpk abg akid at taman nan p0mpuan len ...erm ..then aku ckp ...xperh ..kakak xkesa ...bler aku tny dye ..dye ckp uh mbe dye ..nver mind laa mbe jek k0wt ,,wat ap aku nak jel0z an ...erm ..dlm bpe ary uh ..tetibe jek dye minx pt0z ..dye ckp itu y tbaek t0o aku c0z dye ckp dye slalu wat aku skit aty ..erm ..dye ckp dye syg sgt2 at aku ..ermm ..tah laa ...patah hati gler ...!!!minx2 laa satu ary nt dye dpt ase ap y aku rase ckunx neyh ....
sooooooooooooooo saaaaaaaaaaaaaddddddddddddd !!!!!!!!!!!!!!!!!!erghhhh !!!!!!!! 
















teringat kenangan lalu !!!

miss dye sgtsgt !! aku ingt lagi mase aku nan dye dulu2 ..happy gler !! time sek sumenye same2 ..if bole mase neyh pata alek ..ya allah seronok nye ...erm ,,tp aku xleyh nak beharap kan kat dye ..susa tok lupe kan detik2 aku nan dye ..padahal aku nan dye da lame putoz ..tp cmpai skrg aku teringat an at dye ..bler ade owg komen pape jek at status dye mesti aku jeloz ..(tah pape jek) ..tp nak wat cm ane ..hati aku neyh nape tah ..!(gler kowt) ..tp xmungkin ..mybe ade perasaan sayang agie ..haishh ! ngarot lha ..ermm ,,aku teringat bler dye lapa aku wat kan dye waffle ,,paz wat  keje  sek..aku g mCd belikan aiskrim sunday tok dye ..hermm !!! tpi yg paling bez ayah dye ckp aku neyh menantu dye ..wahh ! kelaka gak dwatnye ..haha ..adik dye sume suke aku bler nan dye ..cmpai skrg adk dye still contact aku ..ayah dye pun same ..malu glerr ..aku pon xtau lha sbb perh ..hehe ..tpi ..aku nak wat cm ane ..if aku couple nan owg len un aku still teringat an dye ..kenangan manis pahit sumenye ade ...if pK2 an alek ..geram pon ade !! tp bnde da lepas kowt ..bnde yg aku xleyhlupekan bler aku dpt tau dri ex aku yg dye pelok gurlz len kat tangge ..uh laa paling aku sakit aty sgtsgt !! if leyh cekik dye ..da lame aku cekik2 ,,ketok2 pale dye bg pendek ..tp xleyh ..anak owg kowt ..kang xpasai2 aku alek yg kene ...hmm ..someone leyh tolong aku x tok lupe kan dye ??plezz ...aku benci dye tp aku syg dye !!!!!!!


















Sunday, 6 November 2011

kisqh qku ,fqmily dqn cintq

Dalam hidup aku banyak suka dan duka.. :( kadang-2 happy , tapi kadang-2.. sebaliknya.. sedih sangat.. Kenapa semua nie patut jadi kat aku ? Ya Allah.. .. berikan lah kekuatan untuk aku tempoh sumua nie... Aku dah banyak buat silap.. aku dah abaikan semuanya.. pelajaran aku.. family aku.. semua dah hancur.. Aku sama je dgn semua org.. Aku adalah manusia yang lemah.. lemah sangat-2.. banyak masalah yg aku kena tempoh.. tapi kenapa aku ? lepas satu-2.. sedih aku , duka aku.. aku yg tanggong sendiri.. aku kena tanggung nie sorang-2 , sorang-2 tau tak.. Ape lah sangat yg aku boleh buat.. humm , aku rindukan kebahgiaan.. sumpah , aku rindukan tuh semua.. aku rindukan family aku.. seseorang yg aku sayang.. kawan-2 aku.. semua , semua aku rindu.. Tapi tak ade sape yg tau dan penah faham.. mak.. mak adalah mak yg terbaik dlm dunia nie bagi aku.. mak selalu cube buat yg terbaik untuk anak-2 mak.. tapi kdg-2 aku selalu mrah mak , aku mtk maaf , aku tak boleh elak tuh semua tapi aku marah mak hanya dlm hati , tak terluah pon kat mak.. abg iwan.. abg.. aku rapat dengan abg aku , abg iwan sorang je.. abg faham kan ape yg aku nak.. akak , akak adalah akak aku satu-2 nye.. aku syg kat akak.. aku tau.. aku , adalah tempat akak aku luahkan perasaan , aku ingat lagi akak aku luahkan perasaan die sampai nagis-2 , tapi aku ? aku ade masalah , aku tanggung nie sume sorg-2 aku simpan je kat dlm hati aku nie.. aku nangis sorg-2 je.. takde sape yg akan faham kan.. mak pon same , ade masalah.. cite kat aku.. kdg-2 tuh sampai nagis-2.. tapi.. aku tak kesah tuh semua.. aku tak kesah lau akak , mak cite masalah tuh semua kat aku.. bagi aku masalah dorg masalah aku jgk.. lgipon aku yg rapat dgn mak dgn akak kan , so aku patut dgr tuh sume.. klu aku tak faham.. aku cube faham dorg.. tapi.. masalah aku , perasaan aku.. aku tempoh sorg-2 , aku tak tau nak cite kat sape-2 , cite kat member ? aku boleh citer ape yg boleh aku citer je.. takkan semua aku nak luahkan kat dorg.. klu aku citer pon.. tak dapat ape-2 , dorg tak boleh buat ape-2.. hanye boleh berikan kate-2.. tapi korg tak tau.. ape yg aku rase.. masalah aku byk sgt kan , korg tengok aku.. aku gelak , senyum.. korg tgk dri luaran je.. tapi korg tak tau sebaliknye.. aku suke temenung.. fikirkan masalah-2 aku.. aku tak boleh blajar klu dlm keadaan mcm nie.. aku tak pandai mcm korg sgt , aku nie bodoh sebenar nye.. aku tau.. aku sendiri tak faham.. Muhd hqfizie.. 1 /1/20111 dalah hari ktorg couple , dia adalah org yg aku syg sgt-2 kat dunia nie , tapi aku tak buat dia tempat untuk aku luahkan perasaan , dia bukan untuk aku buat tempat untuk luahkan perasaan , tapi.. dia adalah org yg membuatkan aku bersemangat untuk teruskan hidup nie.. aku akan terus hidup nie untuk terus bersama dgn dia.. dia baik , baik sgt-2 , aku malas nak citer sgt masalah aku kat dia , sebab aku tau dia pon byk masalah.. aku taknak tambahkan lagi beban kat dia.. aku taknak nyusahkan dia , sebab aku dah byk nyusahkan dia , bagi dia masalah.. buat dia sedih... aku syg dia , aku kuat cemburu dgn dia aww , pompuan yg aku FAKE sgt sebab dia adalah nqtqsyq , pompuan yg penah rapat dgn dia , penah jd akak angkat dia , pada sape-2 yg kenal dia tlong-2 lah kim slam kat dia ekk ? aku tak suke pompuan uh (triple FUCK atas dahi kau) , ishh ! aku tak boleh lah klu pompuan uh , dgn pompuan lain pon jles jgk , dgn ex-2 dia , nan member aku sendiri pon aku jles tau ak.. dulu ierq , aku mmg jles arh , wlaupon dia mem aku , tak kira lah walaupon sekadar MESSAGE.. byk benda yg aku tak terluah kat dia.. byk sgt , makin lame hubungan aku dgn dia , makin kuat perasaan syg aku kat dia dan makin aku jles dkat dia.. aku nak bagitau kat hqfizie semua nya , nak luahkan semua nya depan-2 dia tpi tak boleh sebab aku rase tenang klu ade dia dgn dia , dan aku tak dapat nak luah tuh semua.. lagipon aku taknak nanti dia cakap ape plak.. aku taknak time aku jmpe dia jd tak ok.. aku taknak rosakkan date aku dgn dia.. tapi takpe lah , biar lah aku pendam je semua nie.. kenapa ehh ? klu boleh.. aku nak g jaoh-2 , g dari kehidupan sekarang.. aku tak boleh mcm nie.. aku sebarot sgt-2 skrang.. tapi aku tau.. aku tak boleh lri dri nie semua.. aku hnye boleh beserah je pada Allah.. ape nak jadi , jadi lah.. sumpah , aku luah nie semua.. tulus dari hati aku , m'nangis aku mase type nie sume.. aku tak mtk simpati dri korg.. aku tak mtk tuh sume.. aku cume ingin citer kat korg.. ape yg aku rase.. kat sini aku nak bagitau.. aku bukan seperti yg korg anggap selama nie.. sape yg knal aku.. korg hanye npk aku , tgk aku.. pangai aku tuh semua dri luaran je kan.. dlam senyum ketawa aku sebenarnya ada kesedihan sebaliknya.. ikut korg lah nak cakap ape.. aku tak kesah dah.. humm.. sekarang , aku cube untuk buat yg terbaik dlm hidup aku , aku akan cube berubah.. aku tau aku tak boleh lari dri kesedihan , tapi takpe lah.. aku akan terus cube cari kebahgian yg aku telah hilang selama nie.. k lah.. zzzzzzz


Kesedihan dan kebahgian memang tak boleh dipisahkan..
Kalau ada kesedihan tak semestinya tak ada kebahgian yg akan menyusul..
Kalau ada kebahgian tak semestinya tak ada kesedihan yg akan menyusul jgk kan..
Dan disitu aku yakin pasti ada kebahgian di suatu hari nanti untuk aku..
Hanya perlu bersabar dan terus bersabar..
Semoga masih ada kebahgiaan untuk aku..
Aminnn :)




qku dengqn qkqk qku
qbg qku syqfik





Saturday, 5 November 2011

Saya lepas kan awak,sebab saya sayangkan awak~

kenqpq susqh snqzz ko nqn terimq qku bqlik dqlqm idop kqu ?
kenqpq ?
qku mqsih sqyqng ko ?
kenqpq ko xnk percqyq tentqng qku kqt ko ?
kenqpe ?
kenqpe ko sqnggup wqt qku cmnie ?
kenqpq ?
sqmpqi qty ko mqen kqn perqsqqn qku ?
yup ,qku fqhqm ko xkn terimq qku bqlik 
sebqb 
ko dq qde y punye  
qku pqhqm semuq itu 
n tqk pnh terjqdy kite qkqn bersqmq 
TAK KQN PERNAH TERJADI 
mungkin qku qkn pulqng jqm g -shock kqt qku
coe qku xleh terimq pemberiqn jqm 2 
sebab jqm 2 bnyk kenqngqn 
qku qkqn cube melupqkqn kqu
wqlqupon qty qku tersekse 
Saya lepas kan awak,sebab saya sayangkan awak~
SAYE BAHAGIE BILE DIE BAHAGIE WALAUPUN BKN DGN SAYE..(",)
qku lepqs kqn kqu sebqb qku sqyqng kqu
qku nqk kqu bqhqgiq wqlqupon bukqn dengqn qku 
wqlqupon kite xbersqmq qku tetqp sqyqng kqu sqmpqi bile -bile 




Tuesday, 1 November 2011

kerana ego saya menyesal

KERNA EGO SYE MNYESAL :
awk mcg nie khas untok awk tpi awk dah takde dlam hidup sayer , hrap awk bce ye , ni ksah kite . awk ingat lgi tak ?. mse kite mule2 knal .. sye lyan awk dgn baik , awk pon lyan sayer dngan baek . mesranyer kiter wktu toe kan , sye dah buat awk jtuh hati dkat sayer dan awk terlalu syangkan sye , sye pon syg kat awk juga , tapi KHILAFNYA sy . sye abaikan awk , sye ego , sye bute untuk mlihat ktulusan awk , sye lukai hti awk , sye bnyak tipu awk . sye sibok lyan org len shinggakan awk mnangis kerana sayer . kejamnyer sayer , sye tak pdulikan awk , sye slalu buad salah . biler awk mrah . syer mrah awk blik , sye buat tak endah jer kat awk . sye tau awk terluke . awk korbankan segala2nyer untok sye . awk rela sdih untok sye aslkan sye bahgie . tpi pd 1 hari , sye rase snyi jer , maner awk pergi ?. kol berkali2 awk tak angkat . sms sye pon awk tak blas , ksong hidop sayer tnpe awk . slalunyer stiap mlam . tiap pgi , awk msti mcg sayer .sye rndu sms awk , ( gud nyte dear - gud mornink syg ) tp skrang dah tak ade mcg to lgi . tpi pade suatu hari . tibe2 awk kol . epi biler tngok nom awk , sye angkat dngan hti yg snang , dngan scare tibe2 awk mintak maaf awk tak dpat bersame sye lgi . awk dah ade pngganti swktu sye abaikan awk dlu . btape hncurnyer hti sayer mndngar semue pnjelasan awk . sjak hari itoe syer tidak mnerima knyataan yg awk dah jdi mlik org len , awk !! kmbalilah !! . sye nak ckap kat awk yg sayer sygkan awk . sye cntakan awk . sye mnyesal sie2kan awk . nie lah blasan syer krane terlalu ego . n anggap lah mcg nie awk yg tlis buad sayer . assalamualaikum 

percintaan diantara bentong dengan jengka

percintaan bentong dengan jengka
kami kenal dlm fb hantya sebagai kawan biase jew..xsangke plak kami kapell dlu sye ingt nk main2 jew ngn dye rupenye sye dah betol2 syng end jatuh cinte ngn dye..sye bersyukur ade dye sye ba\hagia sangt2....kami hanya bercu\inta dlm henfon jew.sampai sye ada plan nk datng kll jumpe dye....sye rase xsabar2 jew nk jumpe dye....ble saye sampai kl end jumpe dye sye xsangke orang yg selalu call en msj sye ada depan mate sye sye xsangka xdapt sye katakn kebahagian yg sye lami mase 2....sye hanya mampu menitis kan air mata depan dye...sye xsanggop berkata2 sye hanya mampu diam....kami berjalan ke cofee bean end berbual kat sane tai sye xmampu bercakp sye rasa sye xpadan ngn dye....dye marh sye sebab sye cakap sye xpadan ngn dye....dye pergi macm 2 jew...kawan sye pon tinggl sye mcm 2 jew....sye keseorang kat stu menunggu dye last kali sye amek keputusan unk pergi dari tempat 2..end pergi ke cheras jumpe abng sye kat sne end minta tlng ngn dye..mase 2 dye call end bgtw sye sye xmarah awak cume sye tengah serabot kepala tapi awak buat xtau jew.awak lebih penting kan kawan awak dri sye..sye bengang sye terpaksa pergi awak lepak lahh dlu ngn abng awak 2 mlm nanti sye datang amek awak..jm12 dye calll awak awak tunggu lahh sye depan time squer nanti sye gi sane amek awak...lepas 2sye pergi kat basstop tunggu teksi end pergi ketempat yg dye suroh...ok jm12.30pg sye smpai sne end call dye awak awak da kat ne 2....dye jawab sye da kat shell minyak isi minyak nie..dlm kol 1 nanti sye sampai lahh awak tunggu lahh kat stu dlu...ok sye tunggu dye sampai jm2 pagi tapi dye xsampai2...tapi sye stay tunggu dye jga sebab sye sayang dye....mase 2 dye call end tanye sye kat mne sye kat tempat yg wak suruh pergi tadi lahh..kat mne lagi sye dahh smapi nie tapi xnampak awak pon....lahh sye ade kat sni sorang nie xkan xnampak....leps 2 dye letak fon..end dye call lagi end cakap nape awak tpu sye nape awak tpu sye nape awk xbgwt yg awak ngn kawan2 awak sye menjawab sye seorang2 mne ada orang lain..sye xtau sape yg dye nampak dye marah sye end pergi cm 2 jew...sye cube jelas kan yg 2 bukan sye tapi dye xnak dengar...sye takot akan kehilangn dye saye branikan dri sye cari dye ke shah alal pada jm 3pagi..sye naik texsi end cari dye sye xtau dye kat mne tapi sye tetap akan cari dye..sebab sye xnak kehlngn dye...sampai shah alam jm 5 sye tetap xjupe dye...last kali sye gi hotel end chek in kat hotel sye dahh putus harapn...end amek keputusan balik kl...tapi xsangke sye pujuk dye kami bersama balik...ya allah trima kash sangt2 karna pertemukan aq ngn dye lagi.....lepas nie aq akan jaga dye seperti mna dye menjaga ku......awak sye nk awak tau sye syg wak sangt xda spa leh pisah kan kta kecuali kubur....




mohd hafizie

saya hargai awak

saya tak tahu nak cakap cmne lagi wak 
sumpah wak saya rindu tak awk 
saya xdpt nak tanggung sume nie corang-corang
xlarat nak tanggung sorang 
saya mintak maap snazz bab xdpt tahan perasaan saya kat awak
kenapa awak susah nak faham  perasaan sya nie 
saya xpenah ade perasaan macam nie sebelom nie wak
haty saya xpenah ido aman awak bab terlalu cayang awak n merindui awak
awak saya xnk lalui situasi nie wak 
tolong faham situasi saya nie
tapi tuhan sdah lahirkan perasaan sya kat awak nie
susah tok  lupekan kerna awak cinte pertama saya

awak aty say sush nak buke tok org lain
haty saya dah tertutup tok awak
saya pon xphm kenapa jdy cmnie
saya dah cube melupakan n membencikan awak
tapi xleh nk melupakan awak n membencikan awak
semakin saye melupakn awak semakin haty saya tersekse awk
sukar untok melupakn cinte pertama
ssaya jujur saya ingin sayang awak sampai maty
walaupon awak xpernah memnghargai cnte caya

awak saya tetap akan memnunggu awk smpai bile2
saya snggup awk demi awk
xkire awk berada di mne sekali uwn saya tetap doakn awk selamat n bhagia awk
bahagia tok selama lamanye awk
saya xnk awk sedih berakhir  bg diri saya
saya untung dpt kenal dgn awak
walaupon sekjap sye knl say syukur dpt knl nan awak
saya sayng awak
sya xkn lupekan awak
samapai bile2 
saya akan sentise merindui awk
tapi satu perasaan y xkn pernah hilang 
iaitu sayang saya kat awak

kenangan sukar mengulitkan




~aLhAmDuLiLAh~dEngAn kEpuTusAn kIte bErdUe sAmE2 bErsEtUju  aRitU  kAn MUHAMMAD SUHAIMI ,sAyE dAh bOlEh tErimE kEnyAtAan y KitE tAA muNGkin bErsAme n SaYe  sUdAh bOleh mElUpaKan kEsAh kiTE n kEnaNgaN mAnIs & pAhIt  ! thnzz  fOr aLL tHIS,sAye appcEriatE wAkTu keNanGan kItE dulU ,tHenz bEb  But sUmE tO hNyE sEbahagIan keSah kIte jEw sO tAA pErLu R mEngHaRApkAn sEsUaTu  y tAA pASTI,kAn weYs,sAyA lEbH sElEsa iDOp y sAyA pLih skRg,sAyA lEBh mEnghArgAi  sEsUatu y bErAdA dIdEpAn mAtE sAyA,sUdAh 4 bUlAn Kite x cOntAcT kAn ?tAA sAngKa puLAk kAn ? hAhA ? dAlAm mAse To ,awAk tAw x mAcAm bErlAku tAt dIrI sAya wAk ,jUsT aWk xTaw jEw ,sAyA sEdaR sAyA idOp dAlam bAyAngan jE wAk  y sUkE wAt sAye mEnAngIz jEw ?bOdoh Kan  sAyA kAn  sEbAb sUdah  4  barU sEdAr y KitE dAh brEak ? hUh ? sAya tAw Tuhan Ade jAlan y bAik tOk aKu ,mYbe tUhAn xnk aKu tErus bErsEdIh cOz kAw , mYbE kiTe xDe jOdOh n Kite Leh tErime kEnyatAAn tU k,mYbe tUhAn Akan tEmu kan lElakI y bAik untOk aku,hAhA OukEy ,aku dA rEdha dEngAn ketEntUan nIe lOrh









kisah si buah hati

saya CINTA awak , saya SAYANG awak ,
tp kenape skrg awak BERUBAH . ?
kenape awak tak mcm DULU . ?
dulu awk sllu JANJI nak JAGE saya ,
tp sekrg , awak BERUBAH ,
awk sllalu buat saya NANGIS ,
walau saya TAHU ,
awk x KESAH lg saya ckp kt awk cmney ,

ingat lagi mule (2) kite KENAL ,
seglenye x SENGAJA ,
HAPPY sgt masew 2 ,
dlm otak saya hnye PIKIR awk je ,
tp , saya x pndai JAGE awk ,
saya KECEWAkn n HAMPE kn persaan awk ,
skrg , awk da BERUBA ..

awak , saya nak awak JANJI ,
bile SAYANG kn seseowg ,
JAGElh dy ,
JANGAN bg dy M'NANGIS ,
n awk jgn TINGGAL kn dy,
sebb saya tahu ,
rasa kena TINGGAL ,
dgn owg yunx kite SAYANG . . 





muhammad suhaimi