Tuesday, 1 November 2011

kenangan sukar mengulitkan




~aLhAmDuLiLAh~dEngAn kEpuTusAn kIte bErdUe sAmE2 bErsEtUju  aRitU  kAn MUHAMMAD SUHAIMI ,sAyE dAh bOlEh tErimE kEnyAtAan y KitE tAA muNGkin bErsAme n SaYe  sUdAh bOleh mElUpaKan kEsAh kiTE n kEnaNgaN mAnIs & pAhIt  ! thnzz  fOr aLL tHIS,sAye appcEriatE wAkTu keNanGan kItE dulU ,tHenz bEb  But sUmE tO hNyE sEbahagIan keSah kIte jEw sO tAA pErLu R mEngHaRApkAn sEsUaTu  y tAA pASTI,kAn weYs,sAyA lEbH sElEsa iDOp y sAyA pLih skRg,sAyA lEBh mEnghArgAi  sEsUatu y bErAdA dIdEpAn mAtE sAyA,sUdAh 4 bUlAn Kite x cOntAcT kAn ?tAA sAngKa puLAk kAn ? hAhA ? dAlAm mAse To ,awAk tAw x mAcAm bErlAku tAt dIrI sAya wAk ,jUsT aWk xTaw jEw ,sAyA sEdaR sAyA idOp dAlam bAyAngan jE wAk  y sUkE wAt sAye mEnAngIz jEw ?bOdoh Kan  sAyA kAn  sEbAb sUdah  4  barU sEdAr y KitE dAh brEak ? hUh ? sAya tAw Tuhan Ade jAlan y bAik tOk aKu ,mYbe tUhAn xnk aKu tErus bErsEdIh cOz kAw , mYbE kiTe xDe jOdOh n Kite Leh tErime kEnyatAAn tU k,mYbe tUhAn Akan tEmu kan lElakI y bAik untOk aku,hAhA OukEy ,aku dA rEdha dEngAn ketEntUan nIe lOrh









No comments:

Post a Comment